Over Sandra

 

Sandra Teijgeler (1970) is professioneel, stressbestendig, planmatig, resultaatgericht, creatief, flexibel en pragmatisch. Sandra wint snel het vertrouwen om een project zelfstandig op te pakken van begin tot eind. Ze durft besluiten te nemen en voelt aan wanneer afstemming vereist is.

 

Meer over .. Sandra´s studietijd

Na het afronden van het atheneum in 1988 vertrok Sandra op 18-jarige leeftijd van Apeldoorn naar Groningen voor de studie Economische Wetenschappen. Na 3 jaar Economie besloot Sandra toch te stoppen. De studie was te theoretisch, ze miste de koppeling naar de praktijk. De studie Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool Groningen was een betere match en werd afgerond in 1994. Het werkende leven kon beginnen.

 

Meer over …. Sandra´s werkende leven

Sandra kon na haar studie Commerciële Economie meteen aan de slag bij Centraal Beheer, waar zij ook haar afstudeerscriptie had geschreven. Via een management trainee programma deed zij bij Centraal Beheer ervaring op in sales, management en marketing. Het vak marketing sprak haar het meest aan. Daar wilde ze in door. 

 

Inmiddels is Sandra ruim 20 jaar werkzaam bij grote commerciële organisaties als (actie)marketeer, direct marketeer, communicatiemanager en campagnemanager. De laatste 10 jaar als zelfstandig ondernemer met haar bedrijf Marcom Projecten. Organisaties waar ze voor gewerkt heeft zijn onder andere Center Parcs Europe, Fortis Bank Nederland, Zorgverzekeraar VGZ, Nationale Nederlanden, Wegener Media, KWBN, Rijnstate Ziekenhuis.

 

Sandra is een allround marketeer. Haar basis ligt in direct marketing, waar ook haar affiniteit met klantsegmentatie en denken vanuit de klant is ontstaan. Het projectmatig werken bij verschillende organisaties heeft de toegepaste marketingkennis van Sandra flink verrijkt. Met NIMA Direct Marketing Management, NIMA C en NIMA e-marketing B als theoretische ondergrond, is Sandra inzetbaar voor een breed scala aan marketingvraagstukken.

 

Meer over …. Sandra’s werkwijze

Sandra is een slimme doener. Ze houdt ervan om een project/campagne van begin tot het eind op te zetten en uit te werken. Ze is sterk resultaatgericht en is daarbij enthousiast, creatief en pragmatisch in het bereiken van het gewenste resultaat.  Dankzij de combinatie van een nuchtere hands-on aanpak en verstand van (marketing & communicatie) zaken, realiseert ze projecten binnen de tijd en afgesproken budget met gewenste resultaten.

 

Binnen grote organisaties overziet ze het speelveld en verbindt de benodigde disciplines. Denken en doen in elke fase van het project maken haar projecten concreet en succesvol.

 

Sandra staat positief in het leven, heeft een groot sociaal netwerk en heeft een open karakter. Ze durft duidelijk haar mening te geven en staat open voor mening van anderen. Choose your battles is hierbij haar motto.

 

Meer over …. Sandra’s passies

Sandra geniet van de uitdaging van haar werk, in combinatie met een rijk sociaal leven met haar kinderen, familie en vrienden. Dit zorgt voor een goede balans en maakt Sandra ook tot de stabiele persoonlijkheid die ze is. Naast haar passie voor commercie is Sandra een gepassioneerd familiemens, levensgenieter en reiziger. Op haar 29e kwam ze erachter dat haar reislust niet bevredigd werd met de 23 jaarlijkse vakantiedagen. Ze heeft haar baan opgezegd om een jaar lang door Azië, de Pacific en Zuid-Amerika te reizen. Nu probeert ze zo vaak mogelijk met haar 2 zoons de wereld te ontdekken.

 

Contact

Marcom Projecten

Sandra Teijgeler

 

Telefoon: 06 10 49 35 40

e-mail: sandra@marcomprojecten.nl